XOQ-LOGGA-300dpi

Alltfler väljer Kryss & Quiz

Kryss & Quiz AB fortsätter att växa.
När Bonnier News Local under hösten sökt korsord och pysselmaterial för 40 morgontidningar för 2021–22, så föll deras val på Kryss & Quiz. 

Kryss & Quiz, som varit verksamt i ett decennium, har hållit fast vid kvalitet och handgjorda korsord, när andra tagit genvägar genom att låta datorerna försöka göra jobbet.
40 svenska morgontidningar (och lika många gratistidningar), från Örnsköldsvik i norr till Falsterbo i söder, kommer att ha sina dagliga bryderier från Kryss & Quiz.

Sören Bloom, VD för Kryss & Quiz, konstaterar att kvalitet vinner i längden:
– Rolls Royce vinner över Kia, Armani vinner över Dressman – och Kryss & Quiz vinner över datorernas synonymordlistor. Dessutom är vi så glada att våra kunder uppskattar vår breddkunskap. En stor del av våra medarbetare är gamla tidningsmakare, som vet precis vad som krävs när det gäller att leverera färdiga tidningssidor. Och detta är något som våra kunder har förstått.

Daniel Bertils, redaktionell projektledare på Bonnier News Local, kommenterar det nya avtalet:
–  Vi har arbetat med Kryss & Quiz under flera år. Vid en ny upphandling under hösten valde vi i Bonnier News Local att fortsätta vårt samarbete med dem. Vi värdesätter deras jämna kvalitet och trygga leverans.

Förutom till cirka 80 Bonnier-titlar, så levererar Kryss & Quiz också korsord och pyssel till 20–30 titlar i Västsverige, Värmland och Västerbotten.
Finns er tidning på en av de få vita fläckar som ännu inte har material från Kryss & Quiz? Kontakta redaktionen, så hjälper de er att förgylla just er tidning.

 

Redaktionen på Kryss & Quiz
kontakt@kryssochquiz.se
031–751 25 00, knappval 1

Dela