XOQ-LOGGA-300dpi

Kryss & Quiz behåller sin starka position på marknaden

Kryss & Quiz har verkat i 15 år, och vårt förtroende är grundmurat bland tidningar och läsare. Bonnier News Local – med 43 morgontidningar – har ännu en gång tecknat avtal med Kryss & Quiz för alla sin korsords- och pysselsidor.

”Handgjorda korsord kombinerat med  gedigen tidningsmakarrutin är något vi är ensamma om i Sverige”, säger Kryss & Quiz VD, Sören Bloom, som en förklaring till framgångarna.

Per Åhlin, projektledare på Bonnier News Local kommenterar valet av Kryss & Quiz:

”Bonnier News Local har växt över tid och består i dag av 43 titlar från Malmö i söder till Örnsköldsvik i norr. Många av titlarna har haft korsordssidor från Kryss & Quiz i många år och skälet till att vi fortsätter är helt enkelt att läsarna är mycket nöjda med de korsord och klurigheter som Kryss & Quiz snickrar ihop. En daglig sida med god hjärngympa helt enkelt.”

Totalt finns Kryss & Quiz material publicerat i närmare hundra titlar – både prenumererade tidningar och gratistidningar.

 

Dela