XOQ-LOGGA-300dpi

Gratis kvalitetskorsord

Har ni tröttnat på maskingjorda korsord, eller på gamla inaktuella korsord?

Då har Kryss & Quiz en nyårspresent till er. Vi producerar löpande handgjorda korsord av några av Sveriges populäraste konstruktörer. Alla med riktiga namn, och med bildbyline.

Mejla oss, och vi skickar er, helt utan kostnad och framtida köptvång, två kvalitetskorsord. Ni kan få dem både för print och web.

Välkomna att mejla på vd@kryssochquiz.se

 

Än är det inte försent

21 december är sista datum som vi fått beställning på ett julkorsord genom åren. Och vi fixade det – enligt vårt stolta motto.

Sedan blir vi förstås inte ledsna om era beställningar kommer tidigare än så. Och det bästa av allt i år: vi håller just på att producera ett tabloiduppslag med jultema, som är klart måndag 17 december.

Som om ni är sena med er beställning får ni ett helt färskt korsord, med glitter och barrdoft.

 

Allt för julen – enstaka korsord eller hela sidor

Julbutiken har öppnat.

Som vanligt har Kryss & Quiz paket för alla smaker och plånböcker. Korsord, sudoku, frågesport, barnpyssel – antingen i små paket eller i ett stort paket i form av färdiglayoutad, tryckklar sida, där vi även tar emot tävlingssvar åt er.

När det gäller korsord har vi allt från stora tabloiduppslag till mini-minikryss.

Och – som alltid med korsord från Kryss & Quiz – alla korsord är handgjorda. Inga trista datorproducerade korsord.

Beställ redan i dag, eller fram till fredag 21 december.

Äkta hantverk

En av anledningarna till Kryss & Quiz popularitet bland korsordslösarna det senaste decenniet är vår höga kvalitet. Och på den vägen tänker vi fortsätta.

Därför låter vi ingen dator var tionde minut spotta ur sig ett korsord fyllt med synonymer från en inmatad ordlista. Det må vara billigt, men frågan är om någon lösare vill ha det.

Varje korsord från oss är gjort av en alldeles riktig människa – med papper och penna, och den egna hjärnan som redskap. Det är så man får den variation och den fyndighet som lösarna efterfrågar.

Alla våra korsord har riktiga konstruktörsnamn och bildbyline. Det är er garanti att ni får äkta hantverk när ni handlar av oss. Fråga alltid hur korsorden är gjorda när ni upphandlar.

 

Nytt temakryss: Kändis

Kryss & Quiz utökar med ännu ett tema bland temakryssen. Det senaste är Kändiskryss.

Kändisar – nutida och historiska – inom film, musik, teater. Krysset är 18 x 21 rutor och passar i magasin, samt på fyra spalt i tabloid.

Ni vann ett korsord

Grattis, säger vi till Charlotte på EgoSpa som vann i vår tävling på Kungsbacka Frukostklubb.

Vinster består av ett specialdesignat korsord, som marknadsför ert företag.

Videokrysset – senaste nytt från Kryss & Quiz

Aftonbladets Plus-prenumeranter blir de första att ta del av Kryss & Quiz AB’s nya unika korsord – Videokrysset.

Bildkorsord är unikt för Sverige. I övriga världen brukar de kallas just för Swedish Crosswords.

Nu tar Kryss & Quiz det ett steg längre. Vi blir de första som ersätter bilden med en film.
Kontakta oss om ni är intresserade av Videokrysset till er sajt.

 

Grattis till våra kunder

4 april utsåg tidningsbranschen Nerikes Allehanda till ”Årets Dagstidning” i Sverige, och Västerbottens-Kuriren till ”Årets redaktion”. Två tidningar som lyckats förena bra lokal journalistik med god ekonomi.

Och så en sak till då: de har båda korsord från Kryss & Quiz. Ni som ännu inte har korsord från oss: pröva på. Man vet ju inte var det kan sluta.

 

 

Månadsbrev

Varje månad skickar vi ut ett brev (sånt där gammalt hederligt av papper) med våra bästa erbjudanden. Det är erbjudanden om korsord, frågesport, pyssel mm, som bara går till prenumeranterna av månadsbreven.

Beställ ditt ert exemplar genom att skicka oss ett mejl till kontakt@kryssochquiz.se

 

Intressanta fakta från Kryss & Quiz

Det spelades basket i 21 år innan någon kom på idén att göra hål i korgen, så att man inte var tvungen att gå upp och hämta bollen varje gång någon gjort poäng.

 

En vuxen människa består av cirka 12,5 kg kol. Alltså ungefär som fem påsar grillkol.

 

Sverige fick högertrafik 1718. Sedan bytte man till vänstertrafik 1734. Högertrafik återinfördes sedan 3 september 1967, klockan 05.00.

 

August Strindberg skrev texten till barnvisan ”Bä, bä, vita lamm”.

 

Bram Stokers Dracula var en kvinna. Enligt moderna rön är den verkliga personen bakom figuren den österrikiska furstinnan Eleonore zu Schwarzenberg (1682–1741).

 

Scotland Yard – kriminalavdelningen vid Metropolitan police – har sitt namn efter att dess första kontor låg på den gamla tomten efter det skotska hovets representation i London.

 

En mygga är 10.000 gånger farligare än ett lejon. Dvs 10.000 gånger fler människor dör av myggbett än av lejonbett.

 

111 111 111  x  111 111 111 12345678987654321