XOQ-LOGGA-300dpi

Över 100 tidningar kan inte ha fel

Kryss & Quiz levererar regelbundet korsord och pyssel till 104 svenska tidningar (plus en sajt). Därtill levererar vi sommartid och storhelger till ytterligare ett dussintal tidningar och sajter.

Det gör oss till Sveriges i särklass största leverantör. Ingen annan levererar handgjorda kvalitetskorsord till lika många tidningar.

Alla våra korsord är gjorda av riktiga människor, med riktiga namn, och med bildbyline. Inte en enda robot, inte ett enda hitte-på-namn.

Nu finns det ju mer än 104 tidningar i Sverige. Är ni en utav dem, och vill ha kvalitetskorsord i er tidning? Bara lugn, vi har till er också. Hör av er på: kontakt@kryssochquiz.se.

Alltfler väljer Kryss & Quiz

Kryss & Quiz AB fortsätter att växa.
När Bonnier News Local under hösten sökt korsord och pysselmaterial för 40 morgontidningar för 2021–22, så föll deras val på Kryss & Quiz. 

Kryss & Quiz, som varit verksamt i ett decennium, har hållit fast vid kvalitet och handgjorda korsord, när andra tagit genvägar genom att låta datorerna försöka göra jobbet.
40 svenska morgontidningar (och lika många gratistidningar), från Örnsköldsvik i norr till Falsterbo i söder, kommer att ha sina dagliga bryderier från Kryss & Quiz.

Sören Bloom, VD för Kryss & Quiz, konstaterar att kvalitet vinner i längden:
– Rolls Royce vinner över Kia, Armani vinner över Dressman – och Kryss & Quiz vinner över datorernas synonymordlistor. Dessutom är vi så glada att våra kunder uppskattar vår breddkunskap. En stor del av våra medarbetare är gamla tidningsmakare, som vet precis vad som krävs när det gäller att leverera färdiga tidningssidor. Och detta är något som våra kunder har förstått.

Daniel Bertils, redaktionell projektledare på Bonnier News Local, kommenterar det nya avtalet:
–  Vi har arbetat med Kryss & Quiz under flera år. Vid en ny upphandling under hösten valde vi i Bonnier News Local att fortsätta vårt samarbete med dem. Vi värdesätter deras jämna kvalitet och trygga leverans.

Förutom till cirka 80 Bonnier-titlar, så levererar Kryss & Quiz också korsord och pyssel till 20–30 titlar i Västsverige, Värmland och Västerbotten.
Finns er tidning på en av de få vita fläckar som ännu inte har material från Kryss & Quiz? Kontakta redaktionen, så hjälper de er att förgylla just er tidning.

 

Redaktionen på Kryss & Quiz
kontakt@kryssochquiz.se
031–751 25 00, knappval 1

Beställ julkorsorden nu – oslagbara priser

Har ni inte fått vårt erbjudande, kontakta oss genast.

Vi har julmaterial i alla storlekar, till fantastiska priser. Uppslag, enkelsidor, småpyssel. Och allt är naturligtvis handgjort, av alldeles riktiga människor. Vi levererar fram till 23 december. Men varför vänta? Beställ i dag!

kontakt@kryssochquiz.se
031 – 751 25 00, knappval 1

 

Nu växer vi – igen

Med risk för att låta tjatiga: Kryss & Quiz populära kvalitetsutbud växer igen, och våra korsord blir nu tillgängliga för ännu fler tidningsläsare.

Redan i dag finns våra handgjorda korsord i cirka 60 tidningar (totalt 90 editioner) runtom i hela Sverige. Till detta lägger vi från och med halvårsskiftet ytterligare åtta tidningar, som tre dagar i veckan får njuta av våra korsord och Strand comics moderna serier.

Bli inte sist på bollen. Hör av er till oss om ni också vill haka på.

Extra kryss i karantänstider

I dessa tider håller sig många människor isolerade – frivilligt eller av tvång. Men det gemensamma är att de vill ha sysselsättning. Och då efterfrågas extra mycket korsord. Därför har vi just nu extra ”karantäns-paket”. Print och digitalt, allt med leverans samma dag som beställning.
Hör av er.

Nu gör vi ännu mer skäl för vårt namn

Kryss & QUIZ heter vi ju. Och nu börjar vi med traditionell pub-quiz.

4 september är det premiär för vår quiz på restaurang Rum 35 i Kungsbacka. Finns ni Storgöteborg, så kom gärna förbi vid 19-tiden.

Vill ni ha live quiz till er restaurang, pub, företag, tidning – hör av er till oss.

 

 

Se världen med Videokrysset®

Videokrysset® – en av Kryss & Quiz stora succéer – fortsätter att växa. Just nu produceras flera nya kryss, perfekta för sajten, inte minst under tidningsfria dagar.

Videokrysset är ett digitalt kryss. Men den stora skillnaden mot andra digitala kryss är att bilden är ersatt av en trevlig film på cirka två minuter. Där får man en del fakta, och ett antal frågor, vars svar ska skrivas in i krysset.

Videokrysset®  är en unik form av korsord, och kan bara fås från Kryss & Quiz. Det finns med resmål från både när och fjärran, t ex Yorkshire, Österbotten, Tjolöholms slott, New England, Österlen, Niagara Falls – och många många fler ställen, både i Sverige och utomlands.

 

 

Nu erbjuder vi korsord och SERIER

Kryss & Quiz AB kompletterar sitt utbud av handgjorda kvalitetskorsord och pyssel. Genom ett nära samarbete med Strand Comics kan vi nu leverera helsidor med kvalitetspyssel och ett fullskaligt sortiment av Skandinaviens populäraste serier som till exempel Lunch, Pondus, Zelda, Lilla Berlin, Rocky och Hemmafronten.

Många serier i svenska tidningar har gått på slentrian i flera decennier. De har ofta en sak gemensamt – att deras skapare (en man) sedan länge är död, och att serien utspelas i en annan tid, och i en annan värld.
Strand Comics, däremot, levererar serier från vardagsmiljöer som människor känner igen sig i. Dessa serier är gjorda av livs levande människor, hälften av dem kvinnor.

Svenska tidningar vet att de måste förnya sig för att överleva. I en sådan situation är det naturligtvis självklart att även seriesidan tar klivet in i 2000-talet.
Och det bästa av allt: från Kryss & Quiz AB och Strand Comics får ni tryckfärdiga sidor med serier OCH kvalitetskorsord.

Vänta inte. Kontakta oss i dag, för förslag till innehåll.

 

 

Succé för Bonuskrysset

Kryss & Quiz nya ”Bonuskrysset” har på kort tid gjort succé.

I tider av besparingskrav kan det vara lockande att köpa robotgjorda korsord, vilket i bästa fall kan glädja en ekonom. Men robotkorsorden glädjer inga läsare.
Därför har Kryss & Quiz lanserat Bonuskrysset – ett handgjort kvalitetskorsord som på kort tid mottagit stora ovationer från korsordslösarna. Om ett robotkorsord är som en Dressman-kostym, så ska vårt Bonuskrysset kännas som en Armani-kostym.

Välkommen att höra av er för mer detaljer.

 

Nytt temakryss: Kändis

Kryss & Quiz utökar med ännu ett tema bland temakryssen. Det senaste är Kändiskryss.

Kändisar – nutida och historiska – inom film, musik, teater. Krysset är 18 x 21 rutor och passar i magasin, samt på fyra spalt i tabloid.